مستر رايتر
14:38
سه شنبه
زنجبیل را در ایران از زمانهای قدیم در طب سنتی و در آشپزی ایرانی برای پخت انواع غذا و شیرینی استفاده میکردهاند. عطر و طعم تند زنجبیل را همه میشناسیم، زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است خودرو، در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی، مکزیک و … این غدههای زیرزمینی را از زیر خاک خارج میکنند، ریشکهایش را جدا میکنند، به خوبی تمیزش میکنند و بعد میفروشند.
اما زنجبیل چه خواصی دارد ؟ *زنجبیل بسیار گرم است. بنابراین گرمکننده و معرق است و سموم به دام افتاده در بدن را از طریق تعریق خارج میکند. *زنجبیل برای درمان التهاب سینه، استسقا، اسهال و سرفه کاربرد دارد. *برای دفع برخی سموم که ناخواسته وارد بدن شده، مثل استفاده بیش از حد مجاز برخی داروها و سم جانوران بسیار کارساز است. *زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی یا تاخیر در عادت ماهیانه را رفع میکند. *زنجبیل ضد تهوع است و برای کسانی هم که در هنگام سوار شدن هواپیما یا کشتی حالت تهوع میگیرند توصیه میشود. *توان بالای زنجبیل به عنوان یک ضد انعقاد خون قوی در طب جدید هم ثابت شده است؛ زنجبیل در این مورد از سیر و پیاز که در این زمینه بسیار شناختهشدهتر بودهاند هم بهتر عمل میکند. *همینطور زنجبیل ضد التهاب است و به درمان سردردهای میگرنی کمک میکند. آزمایشهای جدید نشان داده است مصرف زنجبیل به صورت روزانه تعداد و شدت حملات میگرنی را به شدت کاهش میدهد. *همچنین زنجبیل از درد عضلات میکاهد و باعث تقویت میل جنسی میشود. *زنجبیل لاغرکننده است *و یک ضدعفونیکننده قوی هم به شمار میآید.